Kimchi
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 glasburk
  • 11 kg salladskål
  • 11 knippe salladslök, finskuren
  • 10,5 dl salt
  • 1 kryddblandning
  • 11-4 tsk chiliflakes eller torkad krossad chili
  • 11 msk fisksås
  • 12 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
  • 11-2 msk råsocker
  • 11 msk vitlök, riven
  • 11 msk ingefära, riven
  • 11 msk lime, pressadAnsa och skölj salladen och skär dem i grova bitar. Blanda salt och 1 liter vatten i en bunke, lägg i salladen och ställ i kylen över natten (se till så att salladen täcks av salt-lagen). Skölj salladen och låt den rinna av. Blanda samman alla kryddor i en skål, vänd i salladen och se till så att allt blandas väl. Lägg över allt samman i en glasburk, lägg en tyngd på toppen och ställ burken svalt 1 dygn och därefter i kyl 3-4 dygn. Förvaras i kylskåp. Håller minst 2 veckor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.