Kimchi är ett gott tillbehör tycker jag, men jag gör det för sällan. Idag kom jag i alla fall till skott och blandade ihop en skål med het och välsmakande kimchi
Lägg kimchin på burk. Om processen har kommit igång kommer det att synas på små bubblor i din kimchi och på att det hörs ett ”pop” när du öppnar locket
Har du testat att syra surkål någon gång. Att göra hemgjord surkål är superenkelt. Om man vill förbättra sin tarmflora så ska man äta fermenterad mat för att tillföra probiotika till kroppen
1. Ta bort alla dåliga blad från spetskålen. Finstrimla resten av kålen samt äpplena. 2. Massera in saltet så att vitkålen börjar vätska sig, tillsätt fröna
Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön
Njut av den krispiga gurkan när du tar första tuggan. Läs också. Picklad rödlök – utan socker. Inlagd saltgurka Ingredienser 1,5 kilo västeråsgurka 1,5 dl grovt salt, helst jodfritt För inläggningen
Ingredienser Portioner. 1 l 1 kg salladskål 3/4 dl salt 2 msk chilipeppar (torkat pulver) 1 1/2 msk asiatisk fisksås 2 pressade vitlöksklyftor 2 msk riven ingefära 2 dl finhackad purjolök 2 tsk strösocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.