Kimchi, den syrade kålen från Korea, är ett väldigt gott tillbehör till många olika rätter. Kimchi - syrad kål från Korea Ingredienser 1 1/2 kg salladskål 1 1/2 dl salt 250 g rättika 2 msk finriven färsk ingefära 3 msk pressad vitlök 3 dl finhackad purjolök 5 msk chilipeppar 1 msk socker 1 msk fisksås Gör så här Halvera salladskålen på längden
Om du inte vet vad Kimchi är så är det en fermenterade kålsallad med mycket chili och andra göttigheter, det är en stapelvara i det koreanska köket och äts till nästan allt
Ingredienser Portioner. 1 l 1 kg salladskål 3/4 dl salt 2 msk chilipeppar (torkat pulver) 1 1/2 msk asiatisk fisksås 2 pressade vitlöksklyftor 2 msk riven ingefära 2 dl finhackad purjolök 2 tsk strösocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Syrade produkter, så kallade fermenterade livsmedel, är otroligt gynnsamt för tarmmiljön. Satsa på syrade grönsaker, isterband, thailändsk fisksås, yoghurt, smetana och liknande
gurka, gurkor, inlagd, inlagda, syrad, syrade, polskt, tillbehör Ingredienser. Ingredienser3 kg gurkorMassor med dill1 hel vitlökCa 2 msk svarta eller gula senapsfrön3dl grovt salt utan jod1 bit pepparrot 4,5dl vattenGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.