Tillbehör

Tillbehör

Oliver i rödlöksdressing

Oliver i rödlöksdressing

Skala och hacka rödlöken. Blanda med vinäger och låt marinera 10 min. Tillsätt olja, oliver och persilja
Pimpade oliver med citron och rosmarin

Pimpade oliver med citron och rosmarin

Favorit i repris. Marinera oliverna gärna oliverna en stund innan servering. 2 dl gröna oliver1/2-1 röd rensad chilli (beroende på styrka)1 klyfta vitlök, finhackad1 tsk rosmarinYttre skalet av 1 citron, grovrivetSaften av en 1/2 citron knapptOlivolja 2 dl gröna oliver
Krämig burrata med marinerade tomater

Krämig burrata med marinerade tomater

2 Zeta Burrata, rumsvarm (à 275 g) 200 g romanticatomater 0,5 burk Zeta Ugnsbakade tomatklyftor (à 200 g) 1 kruka basilika 1 msk Zeta Balsamvinäger, Invecchiato 3 msk Zeta olivolja, Azienda Guerrieri salt peppar
Kryddiga Cashewnötter

Kryddiga Cashewnötter

cashewnötter. 1smör. 1flingsalt. 1garam masala – kryddblandningSmält smöret. Lägg i cashewnöttter, garam masala och salt och fräs nötterna i några minuter tills de fått lite färg
Skinklindade jordgubbar

Skinklindade jordgubbar

1. Skölj, snoppa och halvera jordgubbarna. 2. Linda in varje jordgubbshalva i en skiva kallrökt skinka. Lägg upp på ett fat och sprinkla över balsamico och smulad oregano
3 goda snittar som passar till festen

3 goda snittar som passar till festen

2 rullar smördeg. 150g paket rökt påläggsskinka. 3 färska fikon. 200g getost. peppar. 1 ägg. svarta sesamfrön. 1Picklad rödlök
5 lyxiga tilltugg till fördrink och bubbel

5 lyxiga tilltugg till fördrink och bubbel

Övriga tillbehör. Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
Ostinbakade oliver

Ostinbakade oliver

  20 st Oliver (kärnfria). 1  2 dl Mandelmjöl. 1  0,5 dl Rapsolja (naturell). 1  2 dl Parmesanost (Riven)