Stek i rykande het stekpanna/wok med 1 matsked olja tills biffen har fått färg. Häll i lite mer olja och fräs vitlök och ingefära i ca 10 sekunder, fortsätt med krossad sichuan och chiliflakes
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Igår så blev det en väldans god sallad till grillat, receptet kommer från grillboken Allt om Mat. Servera den nygrilladebiffen med sallad, sås och baguette
Låt ryggbiffen vila en stund innan den serveras. Salta biffarna och grilla på hög värme i 1 minut på varje sida tills de får fin färg. 1 förp Scan skivad Mörpack, Ryggbiff med kappa, ca 750 g
Pensla med glazen några gånger under tiden. 1asiatisk ketchupGrillad högrev med asiatisk ketchup 1. Lägg grönsaker, ingefära, salt och pepparkorn i grytan och sjud köttet under lock tills det är riktigt mört, ca 2 1/2 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.