Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka. Att dricka till. Grillad hängmörad biffmed ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här
Alla dessa ingredienser ger dig en djup och kraftig buljong som passar perfekt. Jag har bestämt mig för att börja tänka lite mer internationellt med mina sociala medieroch mina recept framöver, så det kändes som det naturliga att göra
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Så vänta inte medatt äta. Maillardreaktionen gör att det blir gyllenbrunt - och jättegott. Dessa små godingar går utmärkt att fortfarande göra zucchiniskivor av, man kan skära bort de bitar som börjar se dåliga ut, men oftast ser det värre ut än det faktiskt är när man går igenom dem
Låt aiolin stå i kylen att mogna någon timme innan serveringen. Låt biffarna vila en liten stund en bit bort från glöden, så fördelas värmen bättre i köttet och det blir saftigare
Strimla lövbiffenoch lägg i en skål tillsammans med maizena. Vi har ju bott i huset i två år nu och en av sakerna som jag saknar mest medatt bo inne i stan är närheten till alla restauranger
Kan inte annat än att hålla med en viss snabbmatskedja om det. vatten. Om man dessutom haft en alldeles förträfflig dag både i butiken och utomhus i trädgården, så smakar en grilladbiff ännu lite bättre
Grillad majs ska vara lite klibbig i karaktären så jag kör den i sin helhet skalad på grillen. Någon kommer frusta vid läsning och skrika efter kokning, ångkokning eller att först grilla med blasten på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.