Dessa scones gör jag ofta som tillbehör till soppa. Det ska ju vara nybakt bröd till soppa, men det är inte alltid man har tiden att baka "riktigt" bröd
Jag bakade dinkelscones och testade den. Vågar ni testa nåt nytt. Jag gjorde det. Den här marmeladen är nåt för dig som gillar den lite bittra smaken av grape
Jag är inte så bra på det, men jag gjorde faktiskt Ekologiska Dinkelscones till frukost. 225gr grovt dinkelmjöl50gr smält smör3/4 tsk bakpulver2dl filmjölkKör alla torra produkter med en elvisp, tillsätt det smälta smöret
Dinkelscones från scones. Jenny använde receptet med saffran, sen gjorde hon även grahamsscones (hälften vetemjöl hälften graham) med valnötter, och lite mindre vätska, enligt ett recept i vår kokbok
Sconesbuffé, Dinkelscones, havrescones, grahamsscones med solrosfrön de ljusa i bullform är engelskascones och de rosa i bullform längre bort i bilden är Hallonscones med vita och mörka chokladpluppar
Sov över hos storasyster inatt så imorse dukade vi upp en mysig frukost med yoghurt, banan, färska bär, kaffe och nybakade scones med ost och marmelad framför nyhetsmorgon
Ta upp degen och platta till den och ta ut rundlar med mått och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Servera dem nygräddade med marmelad, sylt och clotted cream eller smör eller vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.