Lägg salladen i en skål med basilika, mynta, koriander, tunt skivad salladslök, chilin (tunt skivad och fröna urtagna), finhackad ingefära och nötterna (rostade i torr panna)
Skär filén i skivor och bryn dem i smör i en stekpanna, bryn dem på bägge sidor, krydda. Häll över grädden och 2 msk kantarellfond eller kalvfond, rör om
Morötterna skalas och rivs på rivjärn och fräses i stekpanna i en blandning av solros- och olivolja. Använd du endast olivolja ger det en mycket kraftig smak, oavsett vad du steker
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Mal nötterna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en stor bunke
Mördegen. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg mandelmassa och salt i en matberedare. Mixa tills dess att mandelmassan blivit smidig och tillsätt därefter smöret i små portioner