Ugn 175ºC. Vispa smöret mjukt (viktigt. ), vispa ihop med socker. Blanda, ej vispa, ihop med övriga ingredienser och häll till sist i den krossade dajmen
Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en rund forn (24 cm) och lägg bakplåtspapper i botten. Bryt och smält chokladen med vatten på mycket svag värme och rör till en slät smet
Dag 1. Häll rågmjölet i en bunke. Slå över det heta vattnet och rör om. Den klistriga smeten ska stå i rumstemperatur till nästa dag, övertäckt med plast
Sätt ugnen på 175 grader. Placera gallret mitt i ugnen. Smörj en ugnsfast form med olivolja. Skär ett snitt i sidan på kycklingbröstet så att det bildas en ficka
skär bananer och kiwi i småbitar. bottna ett glas med frukten. blande en burk cremefraiche med de frysta hallonen till en sorbet och klicka över frukten
Lägg laxen i en ungsfast form. Sätt ugnen på 225 grader. Finacka paprikan, sellerin och löken. Fräs dem i en panna en stund, tillsätt därefter all crème fraiche