Låt svalna en liten stund i formen innan frittatan skärs upp i tårtbitar. Häll över äggstanningen, rör lite med sleven ner mot botten så den blir jämnt fördelad bland spenaten
Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenat och brittisk sparris var verkligen supergod. Jag brukar alltid ha lite ost i äggrätter för att det tar bort den där svavelaktiga smaken stekt ägg har, men osten gör dessutom frittatan krämigare
Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
Lägg i svampenoch stek i en minut til. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar och ställ åt sidan. Servera en liten skål chermula eller häll en sked över potatis ochsvamp, då blir det en helt annan rätt
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Blanda sedan med mjöl, smör, ägg och salt till en deg. Som med alla andra pajer är den nästan ännu godare dagen efter så har du lite framförhållning kan du göra den dagen innan du ska äta den
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.