Smaka av med salt och peppar. salt och peppar. 50 g färsk spenat, hackad. 50 g färsk spenat. En variant på en - eller flera - av de röror vi serverat tidigare
Lägg purjo- ochspenatblandningen i pajskalet, häll över äggstanningen och toppa med kronärtskockor (jag delade mina på hälften) och slutligen den rivna osten
Röran blandade jag ned i nudlar - av ris den här gången - och toppade sedan med räkor. Jag hade inte riktigt tid och ork att mäta och väga alla ingredienser till tårtorna, så jag får återkomma med recept en annan gång
Filén fylls medröranoch jag passade även på att göra ugnsrostade grönsaker samtidigt. Det blir en del röra kvar så det kan man koka upp med lite mjölk eller buljong så får man en god sås
Lägg först pilgrimsmusslorna på en papper, salta båda sidorna med havssalt och malen svartpeppar. Pilgrimsmusslor blir lätt som gummi och tråkiga när dem blir överkokta, men det är lätt att få dem perfekta och man ska inte vara rädd för att dem är lite rosa i mitten och ser ut som dem är underkokta
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Här är en klassiker från när jag var liten och som man fick när man bodde hemma
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den ochspenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.