Servera frittatanmed salladen och en klick naturell yoghurt. Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis
Låt svalna en liten stund i formen innan frittatan skärs upp i tårtbitar. Häll över äggstanningen, rör lite med sleven ner mot botten så den blir jämnt fördelad bland spenaten
Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenatoch brittisk sparris var verkligen supergod. Jag brukar alltid ha lite ost i äggrätter för att det tar bort den där svavelaktiga smaken stekt ägg har, men osten gör dessutom frittatan krämigare
börjat inse fördelarna med att äta mer ekologiskt och raw food. Blanda sen i allt förutom spenat. mina egna groddar och smyger in det i kosten mer och mer
Men lite "vuxen" i alla fall, med ricotta ochspenat bland annat. Spagettiblandning i botten av en form, fyllning med bacon, champinjoner, lök och tomat och sedan ett lager spagettiblandning till
Den här morgonen blev det champinjoneroch gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Vi åt detta med nygräddade ost- och skinksnurror från frysen
Idag bjuder jag er på en vardagsrätt, kycklinggratäng medchampinjoner, spenat, tomater och fetaost. Ät gratängen som den är, med grön sallad eller något annat tillbehör som faller dig i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.