Cannelloni med ricotta, spenat och svamp
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 200 g färska lasagneplattor
  • lite riven parmesanost att toppa med
  • 250 g fryst och tinad bladspenat
  • 200 g svamp av valfri sort
  • salt, nymalen svartpeppar och lite nyriven muskot
  • 1 ask ricotta ost, 250 g smör och rapsolja att fräsa i
  • 2 msk riven parmesan
  • 2 msk smör
  • 1½ msk mjöl
  • 2 dl standardmjölk
  • 1 nypa kajennpeppar
  • 1½ dl riven lagrad ost
  • 1 msk riven parmesan
  • l burk crème fraiche
  • salt och nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.