Bryt laxen i bitar och lägg på frittatan. Fräs grönsakerna i en stekpanna med olja ett par minuter. Strö över dill och ser-vera med rivna morötter smaksatt med pressad citron
Ta upp grönsakernaoch låt dem rinna av på hushållspapper. Servera frittatan varm med små pärltomater. Fräs champinjoner, kronärtskockshjärtan, salladslök och spenat i en stekpanna med smör
Lägg i svampenoch stek i en minut til. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar och ställ åt sidan. Servera en liten skål chermula eller häll en sked över potatis ochsvamp, då blir det en helt annan rätt
På med alla grönsaker skurna i bitar och snabbt frästa i förväg. Det jag gjorde annorlunda nu var att jag smaksatte grädde och philadelphiaost med ett par matskedar ajvar relish (paprika- och aubergineröra)
Toppa med de ugnsbakade grönsakernaoch sist svampen. Jag hade gjort min research innan för att ta reda på det bästa sättet att få till en krämig polenta med mycket smak och utan klumpar
Den här goda kycklinggratängen medgrönsakerochsvamp fick det bli. I morgon jobbar vi länge och i vanlig ordning passar det bra med mat som går att förbereda i dag
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.