Låt svalna en liten stund i formen innan frittatan skärs upp i tårtbitar. Häll över äggstanningen, rör lite med sleven ner mot botten så den blir jämnt fördelad bland spenaten
Gott, praktiskt och mättande med ugnsstekt frittata. Peta lite med en gaffel i frittatan/tortillan så att äggstanningen rinner ner ordentligt till botten
Knäck äggen och blanda med yoghurt. Klipp baconet i små bitar med en sax, stek i stekpannan. Blanda i stekt bacon, smula ned chévre, finstrimla de soltorkade tomaterna och blanda ned i äggsmeten och rör om
Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenatoch brittisk sparris var verkligen supergod. Jag brukar alltid ha lite ost i äggrätter för att det tar bort den där svavelaktiga smaken stekt ägg har, men osten gör dessutom frittatan krämigare
Här har jag gjort en frittatamed svensk-franska förtecken. Frittatas är helt enkelt fantastiska små skapelser – de är oerhört lätta att svänga ihop, ett mycket praktiskt sätt att använda rester och därtill både goda och vackra
Kommentarer
manuela-2
Nyttigt! Ta kylskåpsrens vad som helst och blanda med 10 ägg och toppa med ost
manuela-2
Tog lite längre än 15min i ugnen
Logga in eller Registrera för att kommentera.