Fräs lök och vitlök tillsammans med kryddorna, ha sedan i champinjonerna och fräs med. Sist körde vi en vegetarisk variant som blev nästan lika uppskattad som den klassiska med köttfärs
Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Jag älskar att den känns fräsch och svullig på samma gång. Jag har en livslång kärleksrelation med kalamataoliver som jag vårdar ömt genom att slänga in oliver i alla möjliga rätter
Allt i ett gratäng med kikärtor, champinjoner och färskost. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Nu kan ju inte det Mårtenssonska köket skryta med något större tacointag, varken på fredagarna eller någon annan dag faktiskt, men ibland så säger även vi Olé och dukar fram en texmex-middag på matbordet
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.