De här havretekakorna/bullarna har jag bakat åtskilliga gånger vid det här laget. Första gången kom de till när delar av familjen övernattat och det blivitlite fel ifrukostgrötsberäkningen
Alla gillar dem. Jag använder ett pepparkakshjärta som formar bröden till hjärtan. Annars har dagarna varit fulla av konferens så bloggen har fått vilalite
I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dinafavoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienserliksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör sedan ner mjölblandningeni äggsmeten. Häll smeten i formen. Hyvla tunna smörskivor över smeten (använd osthyveln)
Denna gång inspirerades jag av ett recept på raggmunk ilångpannan, från boken 'Mera vego' av Sara Ask och Lisa Bjärbo, och hade irivenpotatisi pannkakssmeten
Rör ut jästen med lite av det kalla vattnet i en bunke. Tillsätt resten av vattnet, honung, salt, vetekli och nästan allt vetemjöl, spara litetillutbakningen
Här kommer recept på de kakor som jag bakade när vi hade varit och plockat jordgubbar. Denna långpannekaka går jättebra att göra med vilka bär man vill och har tillgångtill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.