Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Måndagar brukar vara en seg dag för de allra flesta och det kanske känns som att det inte finns så mycket energi kvar till att laga något ätbart efter arbetsdagens slut
Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Vegetarisk fredagstacos. Hur ser ni på vegetariska middagar. En av mina absoluta favoritsoppor är denna vegetariska morots- och linssoppa med smak av ingefära, citron och vitlök
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Hemmagjord fejkon. Även kallad vegetarisk bacon och morotsbacon. This. Is. So. Good. Det här är ett megaenkelt recept som verkligen tillför något extra till vilken rätt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.