Måndagar brukar vara en seg dag för de allra flesta och det kanske känns som att det inte finns så mycket energi kvar till att laga något ätbart efter arbetsdagens slut
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Det är skönt att ha några sådana maträtter inplanerade under veckan så att jag får tid över för annat än matlagning
Det skadar aldrig att göra lite vegetarisk mat ibland, även om sambon gärna håller sig till kött. Jag gillar lasagner som går fort att göra, vilket innebär att det inte får vara för många steg innan det är dags att börja varva plattor och fyllning i ugnsformen
Gör så här. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål
Inlägget Vegetarisk lasagne med bönor och linser dök först upp på Healthspiration. Trots att vi redan har sett några vårtecken så är det stundtals fortfarande ganska kallt ute
För ett ganska så bra tag sedan snappade vi upp ett recept hos vår favorittant på en vegetarisk köttfärslimpa, som vi genast kände att vi bara var tvungna att prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.