Servera med crème fraiche, röd lökoch ost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Blanda i creme fraiche, hackad lökoch sötpotatisen. Skala och skär den i mindre bitar. Lägg den i en ugnssäker form och blanda runt med lite olja och salt
Tvätta och skala sötpotatisarna. Lägg på sötpotatis bitarna, salta lite lätt och ställ in den i ugnen. Lägg över pommesen i en skål och blanda i olja, mer salt och lite extra smaksättning
Igår bakade jag den med fetaost ochrödlök. Rödlök. Jag har skrivit om det förr och skriver det igen. Mosa till inkromet lite och toppa med fetaost och finhackad rödlök
jag använde oregano, timjan, salt, vitlökspeppar. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Blanda kikärter, rostad sötpotatis, hälften av spenaten och dressingen. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.