Portabelloburgare super-mega-deluxe. Det är måhända inte de vackraste burgare jag gjort men goda. Med så mycket godsaker i gick de sönder innan vi ens tagit första tuggan
Putsa fläskfilén och skär i små bitar. Häll ner i en skål. Smält honung i en panna (eller använd flytande honung, vi hade inte det hemma) och ringla över köttet
Kalkon är inget vi äter så ofta i vår familj. När jag söker på kalkon här på bloggen får jag bara träff på tre rätter, var av en är en kalkongryta med kyckling
1. Gnid in köttet med olivolja och örtkryddor. Låt marinera medan du förbereder resten av middagen. Du kan också göra detta dagen innan, lägg allt på fat eller i en plastpåse och förvara i kylen
Koka köttet. Skär ned köttet i mindre bitar ca 2x2 cm stora. Du kan också koka köttet i grövre bitar ex. om du kokar med ben och sedan skära köttet i mindre bitar och blanda i såsen vid servering