Zambianerna kallar den för Ifisashi och äter den ofta medfriterad fisk eller kyckling, men jag är säker på att det både skulle funka fint med knaperstekt vegokött eller kikärtor som hälls ner i grytan i slutet
Servera brysselkålen med rostad mandel, skivad rödlök, smulad fetaost och olivolja. Du behöverBrysselkålMandel, skaladRödlökFetaostOlivoljaGör såhärSkölj brysselkålen och plocka bort fula blad
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Salt och peppar. Lägg i pannan med löken och slå över krossade tomater och vattnet
Skala och dela sötpotatisen i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Sötpotatis är lite annorlunda. Skär getosten i centimeterstjocka skivor och lägg på potatisen, toppa varje ostbit med en klick honung och sprid ut valnötter runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.