Med ökade fall av diabetes, fetma och allmänn ohälsa måste vi ju börja tänka om. Det märks att det är en situation som många av er har råkat ut för och det är jättekul att läsa hur ni hanterar detta
Så god som vaniljkräm eller som ett enkelt mellanmål med lite bär och nötter. För några dagar sedan såg jag att Annie hade gjort sötpotatisbiffaroch det såg så gott ut att jag bara var tvungen att prova
Hemgjord glutenfri wrap med kalkon & keso-fyllning. De är så smidiga att göra, man kan variera fyllningen och man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
Vispa äggen lätt med en gaffel och ha i salt & peppar. Toppa med grönasakerna och kryddorna. Receptet är väldigt enkelt och du kan variera grönsakerna efter vad du gillar och har hemma
Krydda kycklingenmed salt, peppar, lökpulver och oregano. Har man däremot inte tränat kan det vara en bra idé att äta lite mindre kolhydrater eftersom man inte kommer göra av med energin under kvällen och natten
jag äter hellre sötpotatis, potatis, ris och quinoa), men något jag är löjligt förtjust i är kombinationen krämigt ris, parmesan och vitt vin = risotto
Börja med att skölja potatisen väl, dela den sedan i klyftor. Sötpotatisen som du säkerligen kan gissa, smakar mycket sötare än vanlig potatis och får en mjukare konsistens
Jag gillar den verkligen och myslin innehåller biodynamiskt oldlade korn & veteflingor, hackade solmogna dadlar, bananchips, rostade hasselnötter och rostat sojamjöl från ekologiska odlingar
Jag ÄLSKAR att experimentera med olika kryddningar och bara för att man äter nyttig mat och inte använder såser, grädde och crème fraiche behöver det ju inte vara smaklöst
Kycklingmedcitronoch oliver, smaklig måltid. Garnera medcitronoch servera med potatis. Efter en härlig dag med barn och barnbarn så äter L och jag grekisk inspirerat, i morgon blir det mera snickeri hos sonen
Det blev väldigt lyckat ihop medkyckling, dragon ochcitronsmak. Hetta upp en stekpanna, gärna i gjutjärn, lägg i en liten klick smör och stek de tjocka citronskivorna ett par minuter på varje sida på hög värme - de ska få ordentligt med färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.