Rostbiff med rotfruktsgratäng och kantarellsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g rostbiff
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 2 st lagerblad
  • 1 st morot
  • 1 msk farinsocker
  • 2 tsk salt
  • 1.5 tsk svartpeppar
  • 700 g potatis
  • 300 g morötter
  • 250 g rotselleri
  • 1 st gul lök
  • 200 g västerbottensost
  • 0.5 dl flytande margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 st kantareller
  • 2 st schalottenlökar
  • 2.5 msk vetemjöl
  • 1 dl spad
  • 3 dl sky
  • 2.5 dl mellangrädde
  • 2 msk sherry

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.