Här snålas inte med varken kött eller grönsaker och definitivt inte på smaken. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer
Skiva kasslern och lägg samman den med en klick färskostoch en tomatskiva mellan varje skiva. Skiva allt tunt och varva i en smord, vid form, krydda med salt och peppar mellan varven
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Stek den i smör, krydda med lite salt och peppar. Vi skulle egentligen ha ätit helstekt fläskkarré men eftersom att jag glömde att ta fram den ur frysen i tid så fick det bli en snabblösning med fläskfilé
Bred ut blandningen ovanpå skinkskivorna på omeletterna och rulla ihop. 1salt och peppar. 1120 g kokt eller rökt skinka. 1150 g Philadelphiaost eller annan färskost. 1salladsbladVispa ihop äggen med vispgrädde/majonnäs och salta och peppra lite. 1Stek i omgångar i smör eller kokosfett och lägg upp omeletterna på tallrikar eller en stor bricka. 1Blanda Philadelphiaosten med majonnäs och olivolja. 1Skär rullarna i bitar och servera med salladsblad
Låt koka upp och smaka av med kryddor och red av. Hittade ursprungsreceptet på matklubben men ändrade om till lite magrare variant plus att jag redde av med mjöl så såsen inte skulle bli så tunn
Har varit sugen på att göra rullader sedan jag för någon månad sedan var inne på Åsas blogg och såg ett smarrigt recept på rullader fyllda med ost ochskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.