Rotfruktsgratäng med fläskfilé, skinka och färskost
JennysRumochSpis
JennysRumochSpis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 2 röster

Ingredienser

  • 1 kg blandade rotfrukter (jag hade morötter, kålrot, potatis och palsternackor)
  • 1 gul lök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk finhackad persilja
  • 3-4 msk tomatpuré eller chilisås (jag hade chilisås)
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 1/2 -2 dl riven lagrad ost (jag hade Västerbottenost)
  • 1 fläskfilé á 700 g 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 12 skivor rökt skinka
  • 150 g färskost med smak av kantarell
  • 140 g stekt delad bacon
  • Kryddgrönt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.