1 salt
och svartpepparKoka pastan enligt anvisningarna på paketet. Hetta upp en kastrull. Fräs vitlök och chiliflakes i oljan, blanda ner den kokta pastan. Blanda fiskfond och vatten, slå det i kastrullen. Avsluta med räkor, persilja och den rivna parmesanosten. Smaka av med salt och peppar, servera på varma tallrikar.
Under tiden som pastan kokar, vispa ihop äggen med salt. När vattnet kokat upp, lägg genast ner spaghettin och koka den al dente enligt anvisningarna på förpackningen
Är du sugen på något gott så har du kommit helt rätt, ja i alla fall om du gillar pastaochräkor för det är just det som står på menyn här i det Mårtenssonska köket idag
Täck med aluminiumfolie. Skala och finhacka löken. Servera med ketchup eller lingonsylt. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg
funkar även medräkor. slå såsen över pastan o rör om. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medanspastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
En sådan dag som idag var jag tacksam att jag inte somnade på bussen hem, ochdärmed slapp vakna med ett ryck, i plötslig rädsla för att - ve och fasa - ha åkt för långt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.