Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
400 g kräftstjärtar2 tsk sambal oleksalt o peppar o paprikapilver (mest för färgens skull)1 påse tagiatelle, eller de tjocka. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
1broccoliSätt ugnen på 225 grader. 1Gör ett längsgående snitt i mitten på portionsbitarna. Baka i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. 1Baka i mitten av ugnen i cirka 15 minuter
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.