salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
funkar även med räkor. slå såsen över pastan o rör om. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medanspastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
Jag lagade pastamed champinjoner, vitlök och persilja och serverade kycklingben till den. Fräs vitlöken och champinjonerna i smör och krydda med salt och pepparn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.