Skala och skiva potatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Koka upp och red av med redning. Blanda i köttfärs, ägg, salt och peppar. Smaka av med salt och peppar och servera med rostad po-tatis och kokta haricots verts
Strimla soltorkade tomater och skär ner mozzarellan i mindre bitar. Häll av den mesta av vätskan från tomaterna och vispa ner krosset i pannan med grädde, färskost och kalvfond
Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.