Oxfilé med kantarellsås
, serveras med kålrotspommes
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g oxfilé
  • 150 g smör
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 1 kg kålrot (ungefär 2 stora huvuden)
  • 2 l rapsolja
  • 1 msk salt
  • 200 g kantareller
  • 2 msk smör, att steka i
  • 2 schalottenlök
  • 4 msk mjöl
  • 5 dl grädde
  • 200 g färskost
  • 100 g smör
  • 1 krm svartpeppar
  • Oxfilé500 g oxfilé 150 g smör 1 tsk salt 1 tsk peppar
  • Kålrotspommes1 kg kålrot (ungefär 2 stora huvuden) 2 l rapsolja 1 msk salt
  • Kantarellsås200 g kantareller 2 msk smör, att steka i 2 schalottenlök 4 msk mjöl 5 dl grädde 200 g färskost 100 g smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.