Oxfilé. Gnid in filén med olja, salt och peppar. Putsa oxfilén fri från hinnan. Bryn köttet i en stekpanna på ganska hög värme tillsammans med vitlöken
Gnid in köttet med olivolja och örtkryddor. Låt marinera medan du förbereder resten av middagen. Stick in en köttermometer i den tjockaste delen och låt eftersteka till innertemperatur 60º (medium, ca 10 minuter). Täck med folie eller smörpapper och låt köttet vila 10 minuter på spiskanten. oxfilé (à ca 175 gram)
Ingredienser Portioner. 2 2 port fryst sötpotatisstrips 400 g tender brisket 1 avokado 2 tomater 1/2 rödlök 2 tsk rödvinsvinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
helstekt oxfilémed potatisrosor, trattkantarellsås och tomatsallad. Stek trattkantarellerna i en stekpanna tillsammans med den finhackade scharlottenlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.