Helstekt oxfilé med palsternacks- och potatispuré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 2 klyftor vitlök
  • 600 g palsternackor
  • 10 potatisar
  • 1-2 dl grädde
  • 2 msk smör, rumstempererat
  • vitpeppar
  • strösocker (efter smak)
  • 2 morötter
  • 2 palsternackor
  • 0,25 rotselleri
  • 1 gul lök
  • 1 dl socker
  • 75 cl rött vin
  • 2,3 lagerblad
  • 4-5 msk balsamico
  • kalvfond
  • ev redning
  • Oxfilé800 g oxfilé olivolja salt peppar 2 klyftor vitlök
  • Palsternacks- och potatispuré600 g palsternackor olivolja 10 potatisar 1-2 dl grädde 2 msk smör, rumstempererat salt vitpeppar strösocker (efter smak)
  • Rödvinssås2 morötter 2 palsternackor 0,25 rotselleri 1 gul lök olivolja 1 dl socker 75 cl rött vin 2,3 lagerblad 4-5 msk balsamico kalvfond ev redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.