Rulla kanterna på oxfilébitarna i peppar och stek köttet. Servera med pepparsåsen. 1000 g oxfilé (i 4 bitar). Oxfilé1000 g oxfilé (i 4 bitar) peppar, att rulla köttet i
Igår åt vi helstekt oxfilémed rödvinssås. Passar bra med potatis i alla dess former. Helstekt oxfiléOxfilén putsade jag och kryddade med salt och peppar
Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
helstekt oxfilémed potatisrosor, trattkantarellsås och tomatsallad. Stek trattkantarellerna i en stekpanna tillsammans med den finhackade scharlottenlöken
Oxfilé. Stek därefter potatisen i pannan med smör, salt och peppar. Krämig svamp. Späd med kycklingbuljong, grädde, salt och peppar och parmesanost, rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.