Oxfilé med kantarellsås och wokade grönsaker
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram oxfilé 1 msk smör 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Grönsaker 1 odefinierad broccoli , huvud 1 odefinierad rödlök(ar) 1 msk olivolja , extra vergine 1 paket sockerärter 1 odefinierad salt Sås 200 gram kantareller , färska 3 odefinierad Schalottenlök(ar) 1 msk smör 1 odefinierad salt 1 dl grädde 0,5 dl vatten 100 gram grönmögelost Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.