Ingredienser Portioner. 2 2 port färska potatisklyftor 400 g tender brisket 150 g majskorn 1/2 ask piccolinitomater (à 200 g) 1/2 rödlök 1 tsk olivolja 1 tsk rödvinsvinäger salt peppar 1 vitlöksklyfta 1 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 2 2 port fryst sötpotatisstrips 400 g tender brisket 1 avokado 2 tomater 1/2 rödlök 2 tsk rödvinsvinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ta fram köttet så det blir rumstempererat. Börja sen med gratängen. Sätt ugnen på 250 grader. Stek lök i smör och olja tills den är mjuk och lite gyllene
Oxfilé. Ta fram oxfilén i god tid så den hinner bli rumsvarm och skär den sedan i ca 3cm tjocka bitar. Torka av bitarna med lite hushållspapper så de blir torra
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”