Ingredienser Portioner. 2 475 g förkokta potatisklyftor 1 röd paprika 1 rödlök 1 msk olja salt och peppar 1 dl bearnaisesås 2 skivor rostas 1/2 ask ärtskott Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 8 potatisar 2 rödlökar 2 gula paprikor 2 msk olivolja salt och svartpeppar 2 tsk torkad rosmarin 10 - 15 stora gröna oliver med kärnor 2 msk kapris 2 msk röd pesto 65 g ruccola 2 citroner ca 600 g rostasfilé i skivor 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Grilla eller stek oxfilén till 55 grader innertemperatur i 125 grader i ugn, det tar ca 30 minuter. 1 kg oxfilé, putsad. 1 kg oxfilé, putsad 1 tsk salt 1 krm peppar 1 msk timjan
600 g oxfilé [150 g/person]. cognac, för pensling av köttet 600 g oxfilé [150 g/person] Viltkrydda (efter smak) salt (efter smak) smör, till stekning rapsolja
Marinera oxfilén i ca tre timmar i rumstemperatur. Koka pastan och stek eller grilla oxfilén. 600 g oxfilé. 600 g oxfilé 1 paprika 1 röd paprika 1 aubergine 1 chilifrukt 2 portobellosvampar 1 förp babyspenat Vit tryffelolja salt peppar. Marinad till oxfilén1 dl rödvin 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl balsamvinäger 1 rödlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar, grovmalen 0,5 dl olja
Torka av oxfilén, salta och peppra och stek i smör och lite rapsolja i 2-3 minuter per sida. 4 bitar oxfilé (à 175 g). 4 bitar oxfilé (à 175 g) 900 g mjölig potatis, i skivor 0,5 liten rotselleri, i skivor 200 g trattkantareller (eller kantareller) 1 gul lök, i tunna skivor 3 klyftor vitlök, finhackade 2 msk färsk timjan, hackad 3 dl vispgrädde 40 % 2 dl mjölk 2 dl västerbottensost eller annan lagrad ost, riven 100 g ruccolasallad 250 g cocktailtomater 1 rödlök, tunt skivad i ringar 2 msk olivolja 1 msk balsamvinäger salt peppar
Låt oxfilén bli rumstempererad så att köttbiten inte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Oxfilé. Låt oxfilén att få rumstemperatur innan tillagning. Stek oxfilé på hög värme runt om tills den har fått fin färg, detta bör ta ca 4 minuter totalt. Oxfilé ska serveras med en innertemperatur på 55-70 grader. 675 g oxfilé. Oxfilé675 g oxfilé 1 msk olivolja
Oxfilé och grönsaker. Bryn oxfilé med smör och olivolja tills den fått fin färg. 1800 g utskuren oxfilé. 1Oxfilé800 g utskuren oxfilé smör och olivolja salt och peppar
Oxfilén. Olja in oxfilén och rulla den i kryddblandningen tills den är helt täckt. 400 g oxfilé. Oxfilé400 g oxfilé 1 msk korianderfrön 1 msk paprikakrydda 1 msk torkad oregano 1 tsk svartpepparkorn 1 tsk spiskummin 1 tsk salt cayennepeppar olja, till stekning smör, till stekning
Servera den fyllda oxfilén med den krämiga purén, rödvinssåsen och fetaost salladen. 500 g oxfilé. Kött500 g oxfilé 200 g grönmögelost, valfri 140 g bacon 1 tandpetare 1 krm salt 1 krm svartpeppar