Helgrillad oxfilé med bourbonsås, helstekt potatis samt haricots verts
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé, mittbit
  • salt
  • peppar
  • 2 msk smör
  • 2 bananschalottenlök, finhackade
  • 1 msk tomatpuré
  • 0,5 msk rosépeppar
  • 0,5 msk svartpeppar
  • 0,5 msk grönpeppar
  • 1,5 msk koncentrerad kalvfond
  • 1,5 dl vatten
  • 1,5 dl vispgrädde 40 %
  • 2-3 msk bourbon
  • ev 1 tsk honung
  • 1 kg potatis
  • 250 g haricots verts
  • smör, att steka i
  • 600 g oxfilé, mittbit salt peppar
  • Bourbonsås2 msk smör 2 bananschalottenlök, finhackade 1 msk tomatpuré 0,5 msk rosépeppar 0,5 msk svartpeppar 0,5 msk grönpeppar 1,5 msk koncentrerad kalvfond 1,5 dl vatten 1,5 dl vispgrädde 40 % 2-3 msk bourbon ev 1 tsk honung
  • Tillbehör1 kg potatis 250 g haricots verts smör, att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.