Oxfilé med svampgratäng
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar oxfilé (à 175 g)
  • 900 g mjölig potatis, i skivor
  • 0,5 liten rotselleri, i skivor
  • 200 g trattkantareller (eller kantareller)
  • 1 gul lök, i tunna skivor
  • 3 klyftor vitlök, finhackade
  • 2 msk färsk timjan, hackad
  • 3 dl vispgrädde 40 %
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl västerbottensost eller annan lagrad ost, riven
  • 100 g ruccolasallad
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 rödlök, tunt skivad i ringar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt
  • peppar
  • neutral olja
  • smör
  • 4 bitar oxfilé (à 175 g) 900 g mjölig potatis, i skivor 0,5 liten rotselleri, i skivor 200 g trattkantareller (eller kantareller) 1 gul lök, i tunna skivor 3 klyftor vitlök, finhackade 2 msk färsk timjan, hackad 3 dl vispgrädde 40 % 2 dl mjölk 2 dl västerbottensost eller annan lagrad ost, riven 100 g ruccolasallad 250 g cocktailtomater 1 rödlök, tunt skivad i ringar 2 msk olivolja 1 msk balsamvinäger salt peppar
  • Att steka i neutral olja smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.