Oxfilé tournedos med grönmögelost, serveras med rödvinssås och palsternackspuré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • olivolja
  • 2 schalottenlök
  • 3 dl rött vin
  • 3 dl kalvfond
  • 4 vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 2 kvistar timjan
  • 50 g smör
  • 500 g oxfilé
  • 200 g grönmögelost, valfri
  • 140 g bacon
  • 1 tandpetare
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 700 g palsternacka
  • 6 msk Bong touch of taste grönsaksfond
  • 2 l vatten
  • 3 krm salt
  • 0,5 l laktosfri grädde
  • 150 g fetaost
  • 1 rödlök
  • 0,2 dl citron, saft
  • 100 g cocktailtomater
  • 1 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • Sås olivolja 2 schalottenlök 3 dl rött vin 3 dl kalvfond 4 vitpepparkorn 2 lagerblad 2 kvistar timjan 50 g smör
  • Kött500 g oxfilé 200 g grönmögelost, valfri 140 g bacon 1 tandpetare 1 krm salt 1 krm svartpeppar
  • Palsternackspuré700 g palsternacka 6 msk Bong touch of taste grönsaksfond 2 l vatten 3 krm salt 0,5 l laktosfri grädde
  • sallad150 g fetaost 1 rödlök 0,2 dl citron, saft 100 g cocktailtomater 1 msk olivolja 2 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.