Osso buco på karréOssobucobetyderjustbenmedhåliochdethärmedattanvändabenlägggerotroligtmycketsmak, mendetärkanskeintealltidmanfårtagpådetochdåkanmangörasomvigjorthär, taKarréförfankenKristins
Osso buco på kycklinglår med blomkålsmosSlåpågrädden, börjamedhälftenochkokaihoptillkrämigkonsistens. 1800gkycklinglår3gulalökar2klyftorvitlök300grotselleri0,5dlpersiljestjälkar2mskolivolja4-6morötter2bukarkrossadtomat3dlvittvin4dlvatten1kycklingbuljong1kgblomkål1pktsaffran2dlgräddesaltochpeppar1msksmörTillOssoBucowww.koket.se
Osso Buco på kotlettFräslökochrotsakerifettetettparminuter. Tillsätttomater, vattenellervinochsmuladbuljongtärningMatklubben.nu
Fläskfilégryta med smaker av tomat, morot och apelsin - snabbvariant på osso bucoOssobucoskaenligtkonstensallareglergörasmedkalvläggochbräseralängeibuljongmedtomater, vitlök, citron, vittvinochörterTvå små kök
Sallad på rostade rotfrukterPassapåattfrossapåsvenskarotfrukter. Ugnsrostarotfrukternablandanerstrimladsalladslök, hackadpersiljaochringlaöverengoddressingMonikas Matbod
Osso buco med gremolata och saffransrisHällpådekrossadetomaterna, vinet, vattnet, buljongenochdetröktafläsket. Strösedangremolatanöverossobuconinnanserveringankanplankan
Osso bucoHettauppoljaienvidstekgrytaochbrynköttetpåbådasidor, tillsdetfåttenfinstekyta. OssobucoPortionerCOOKED
Osso bucoFräslökochrotfrukterirestenavmatfettetochläggdempåköttet. Snittakantenpåköttbitarnaochvänddemivetemjölblinder406
Höstgryta på hjortinnanlår och färggranna rotfrukterHöstgrytapåhjortinnanlårochfärggrannarotfrukterPrintFörfattare. UndersommarmånadernaochenbrabitinpåhöstenärdetenkeltattlevagotthäriNorden, ochiSverigeEleonor Bergström
Osso bucoHettauppsmöretsåattdetblirbryntbrynt (165° grader), läggiköttetochbryndetpåbådasidor. Lägglockpågrytanochlåträttenkokapåsvagvärmetillsköttetärmört, 11/2-2timmarreceptcentralen.se
Osso bucoHettauppoljaochbrynköttbitarnanågraminuterpåvarjesida, stekiomgångarsåattduintekylernerpannanSvt
Osso bucoLäggmjöletpåentallrikochvändköttbitarnaimjölet. BrynköttetlångsamtilitematfettpåbådasidornaHemmets Journal
Osso Bucco på torskBrynfiskeniliteolivoljapåbådasidorna. Läggfiskenovanpå. Skalalök, morötterochrotselleri. SkäralltismåtärningarHemmets Journal
Osso BucoHällpåvin, vatten, krossadetomaterochfondochläggirosmarinochtimjan. Serveraossobuconmedgremolata, definhackadetomaternaochpolentaellersaffransrisBeatrice mat med mera
Osso buco med gremolataBeroendepåbitarnastjocklek, hurmörtköttetärochhurmanvillhasinOssobucovarierarkoktidenKarlstein
Biffstroganoff på högrev med rotfrukterBiffstroganoffpåhögrevmedmassagodarotfrukter, långkoksåklart, riktigtenkeltmendettarlitetidVictorias provkök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.