Osso buco
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 st kalvlägg
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 bitar rotselleri
  • 3 st gula lökar
  • 2.5 st vitlöksklyftor
  • 3 st morötter
  • 1 st tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 3.5 msk tomatpuré
  • 2.5 dl vin
  • 2.5 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 1 st lagerblad
  • 0.5 tsk oregano
  • 0.5 tsk timjan
  • 1 tsk basilika
  • 1 st citron
  • 1 st persilja
  • 1.5 st vitlöksklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.