Ossobuco betyder just ben med hål i och det här med att använda benlägg ger otroligt mycket smak, men det är kanske inte alltid man får tag på det och då kan man göra som vi gjort här, ta Karré för fanken
Det krävs visserligen lite förarbete men väl på grillen säger det bara svich så är det klart. Tillbehören bestod av pommes, fetaostsallad, hemmagjord coleslaw, små chorizokorvar och djävulssås som ni hittar recept på HÄR
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Då gjorde vi också de köttbullar som finns med på bilden här ovan, men i år fick vildsvinsfärs ersätta älgfärsen
Hetta upp smöret så att det blir brynt brynt (165° grader), lägg i köttet och bryn det på båda sidor. Lägg lock på grytan och låt rätten koka på svag värme tills köttet är mört, 1 1/2-2 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.