Osso buco med gremolata och saffransris
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 4 skivor färskt kalvlägg (fläsk, funkar med)
  • 5 cm tjocka skivor
  • 1 rotselleri
  • 2 morötter
  • 2 gula lökar
  • 1 palsternacka några kvistar timjan
  • 2 burkar kross tomater
  • 3 dl vitt vin
  • 6 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond
  • 150 g rökt fläsk
  • 3 dl finhackad persilja
  • 2 klyftor riven vitlök
  • 3 dl avorioris
  • smör
  • 2 finhackade scharlottenlökar
  • 1 pkt saffran
  • 2 dl tomatsås från osso bucon
  • 4 dl vatten
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.