som heter karniyarik, den görs med färs. Du kan avnjuta rätten med sallad, ris, bulgur eller bröd. Tillsätt eventuellt mer olja om det känns för torrt, sänk värmen till medelvärme och lägg ett lock på stekpannan
Lägg upp och garnera med persilja och rostade valnötter. Stick några hål med en gaffel i auberginen och lägg in den i ugnen i cirka 20 minuter eller tills den sjunkit ihop och skalet har svartnat
Smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med andra goda afrikanska grytor och Zeinas injera. 1. Hacka lök i tärningar, finhacka vitlök, finhacka chili
Här kommer en försmak av sommaren genom en otroligt härlig rostad potatissallad medhalloumiost. Salladen blandas sedan upp med hackad rucola, färsk basilika, citron och på toppen gyllenbrun och knaprig halloumiost
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.