Dessa lins och halloumibiffar är fantastiskt goda. halloumiosten ger biffarna ett väldigt bra tuggmotstånd något som annars kan vara lite svårt att få till med vegetariska linsbiffar
1. Hacka lök i tärningar, dela gröna bönor i mitten, skala och skär morötterna i stavar lika långa som bönorna, riv vitlök, hacka tomaterna i små tärningar
1. Fräs löken mjuk i smör och olivolja ca 5 min i en stor gryta. Stöt gärna kryddorna i mortel, färdigmalen funkar givetvis men nymalda kryddor ger alltid mer smak
Zucchini- och tomatgryta1. Värm ugnen till 180 grader, varmluft. 2. Skala och hacka löken. Dela och skär paprikorna i grova bitar och chilin i småbitar
Igår lagade jag en jättegod kycklingrätt och tro mig, den är faktiskt superenkel. Jag är inte den som brukar ta mig tid att laga mat på kvällarna, men detta gick jättefort och man behöver inte så mycket ingredienser heller
Hasselbackspotatis har säkert många av er ätit och lagat. Hasselbackszucchini är inte lika vanligt, men man gör på liknande sätt som med hasselbackspotatis
Before visiting Italy I didn’t understand the point of eggplant. But Italy changed all of that and I discovered so many new ways of cooking with eggplant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.