Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 5 st Morötter 1 st Gul lök 2 st ägg 1/2 dl Ströbröd 1 msk Potatismjöl salt och peppar smör och olja (till stekning)
Ingredienser Portioner. 4 250 g torkade gula ärter 1/2 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk finhackad persilja 1/2 msk bakpulver 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar rapsolja till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smaksätt med salt och peppar. 1 burk kikärtor, ca 400 gca 1/2 dl lättmjölk60 g purjolök1 msk majsstärkelse2 msk hackad persilja1/2 tsk salt1 krm svartpepparsmör2 dl matyoghurt2 dl grovriven morot1 st vitlöksklyftasaltsvartpepparSkölj kikärtorna i vatten och låt dem rinna av
På menyn stod det vegetariskt i form av fördrink med snittar med olivfärskost och till varmrätt kikärtsbiffar, färskpotatissallad och morotstsatsiki och till efterrätt Arlas nya mjukglass med färska jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.