1 bladpersilja,
finhackad1. Sätt ugnen på 225 grader.2. Stick några hål med en gaffel i auberginen och lägg in den i ugnen i cirka 20 minuter eller tills den sjunkit ihop och skalet har svartnat. Det går också att lägga dem på grillen, nära elden eller rent av i kakelugnen!3. Hacka vitlök fint och tärna tomaterna. Hetta upp olivolja och stek försiktigt vitlöken så den mjuknar men inte bränns. Vänd ner gurkmeja och tomatpuré. Rör om. Lägg i tomattärningarna och låt sjuda under lock i ca 15 minuter. Skala under tiden auberginen och hacka köttet i små tärningar.4. Vänd ner aubergine, tillsätt socker salt och nymald svartpeppar. Låt puttra i ca 15 minuter till. Knäck i äggen och rör om tills de stelnat.5. Lägg upp och garnera med persilja och rostade valnötter.
Hetta upp smör och olja. Stek löken mjuk. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.