Place first 12 ingredients into a large bowl and mix well. Let chicken stand in seasonings for at least 30 minutes, like in the pictures, cover and place in the fridge
Blanda under tiden ihop ingredienserna till såsen i en liten skål, smaka av med salt. Lägg upp och garnera med finstrimlad salladslök, finhackade nötter och finhackad chili
Täck med plast och låt gärna kycklingen marineras i kylen några timmar. Servera gärna spetten med tzatsiki och grekisk sallad eller som vi gjorde med krämig potatissallad
Låt lingonen åka med de sista minuterna. Putsa kycklinglårfiléerna och skär varje filé i två bitar. Rör ner hackad persilja, smaka av med salt och peppar och servera med pressad
4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.