Låt pajerna svalna lite och garnera med crème fraiche, kräftstjärtar och dill. Pensla små formar typ mazarinformar, 6 cm i diameter, noga med smält smör
Krydda med salt och peppar. Lägg över köttet i eldfast form eller på fat med kant. Smaka av med salt. Skaka samman mjölet med grädde och rör ner det i grytan
Garnera med skivad salladslök. salladslökTina eller låt räkorna rinna av väl och hacka dem. 100 g skalade räkor. 1100 g skalade räkor 1 st salladslök 0. 1Blanda allt med yoghurten
Kantskär landgångsbröden och skär dem så att längden blir lika med dubbla bredden. Blanda samman räkor, ägg, salladslökar, gröna ärter och morötter, majonnäs, kesella och hummerfond i en skål
Är du liksom jag ute i sista rappet med att planera snittarna till nyårspartyt. Vi hade en vänfamilj på middag här igårkväll som fick proväta sig igenom dessa och bedöma om de kan följa med mig till det stora nyårspartyt imorgon
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.