Permesanchips. Riv permesanost och lägg i högar på en. Blanda ihop alla ingredienser utom räkorna som du har tillgarnering plus ett permesanchips och en citronbåt
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. Lägg röran på brödskivorna. 12 msk Färsk dill. 11/2 msk Pressad citronsaft. 11 msk Crème fraiche. 14 st Skivor surdegsbröd. 14 st Skivorcitron. 1Stek brödskivornai smör tills de är frasiga. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Stek brödbitarna på medel-värme i smör så att de blir gyllenbruna och knapriga. 4 vitt bröd, gärna på surdeg. 1en knivsudd sambal oelek. 11 litenvitlöksklyfta. 1färsk korianderSkala räkorna och hacka dem grovt. 1Blanda hacket med majonnäs, yoghurt, sambal oelek, curry, mango chutney och pressad vitlök. 1Skär brödet iskivor och dela skivornaimindrebitar. 1Fördela röran på brödbitarna och toppa med korianderblad
Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Rör i äggen, ett i taget, under kraftigtomrörning, använd elvisp
När jag semestrade i Cape Cod för några år sedan åt jag hummer och ostron varje dag. Som ni kanske vet älskar jag skaldjur och där vid kusten finns det skaldjur i överflöd
Lägg upp imartiniglas och toppa med skalade räkor. Toppa eventuellt med lite rom och dill. 10,5 tsk chilipulver. 11 tsk lime. 1Räkröra2 avokado 225 g mango 0,5 tsk chilipulver 1 tsk lime 500 g räkor. 1Ostflarn4 msk VästerbottensostMixa avokadon med mangon och smaka av med litelimesaft och chilipulver. Lägg en drygt msk riven Västerbottenost per flarn på ett bakpapper och ställ ini ugnen på 200 grader tills osten smält, cirka 4-5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.