Snittarna till nyårspartyt
Mitt godaste finaste
Mitt godaste finaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 skiva per pinne
  • flingsalt
  • drygt 20 st
  • 230 g Manchegoost
  • 2 stora röda paprikor
  • 1 liten näve torkad oregano
  • drygt 20 st
  • 1 stort päron (jag tog ett sådant stenhårt som jag älskar)
  • en klase röda kärnfria druvor (ca 200 g)
  • 1 salladslök 1 röd chili
  • 1 liten knippa mynta
  • flingsalt
  • 1 skvätt pressad lime
  • 1 påse naturella crostini
  • bregott havssalt
  • 10 skivor lufttorkad skinka
  • 10 st
  • 200 g salmalax
  • 75 g sjögrässallad
  • drygt 1 halv kruka koriander
  • 2 passionsfrukter 1 röd chili
  • 1 grön chili
  • drygt 1 halv mango
  • 1/3 gurka chiliflakes
  • flingsalt
  • lime saft och skal, 2 st ett huvud cosmopolitansallad
  • 20 st
  • 2 skivor utskuren biff
  • 1 liten kavringlimpa
  • smör till stekning
  • salladsblad (jag använde restbitarna cosmopolitansallad från laxen ovan!)
  • Dijonnaise att bre på som bas på snittarna
  • en bit pepparot, knappt 1 dm 1 äggula mellanstor kapris till dekoration, ev bladpersilja.
  • salt och nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.