Räkfyllda minikrustader
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g skalade räkor
  • 11 st salladslök
  • 10.5 st chilipeppar
  • 11 dl turkisk yoghurt
  • 114 st minikrustader
  • 1 salladslök
  • 1100 g skalade räkor 1 st salladslök 0.5 st chilipeppar liten grön 1 dl turkisk yoghurt 14 st minikrustader Garnering: salladslökTina eller låt räkorna rinna av väl och hacka dem. Strimla salladslöken fint och hacka chilin.
  • 1 Blanda allt med yoghurten. Fördela räkröran i krustaderna precis före servering. Garnera med skivad salladslök.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.