1100 g
skalade räkor 1 st salladslök 0.5 st chilipeppar liten grön 1 dl turkisk yoghurt 14 st minikrustader Garnering: salladslökTina eller låt räkorna rinna av väl och hacka dem. Strimla salladslöken fint och hacka chilin.
1 Blanda
allt med yoghurten. Fördela räkröran i krustaderna precis före servering. Garnera med skivad salladslök.
Fyllning. Låt kräftorna rinna av noga och pressa ur vätskan. Hacka kräftor och lax. Blanda kräftstjärtar, lax, crème fraiche, majonnäs, dill och citronpeppar
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Pensla små formar typ mazarinformar, 6 cm i diameter, noga med smält smör
Kommentarer
Lannérs Köksblandning
Krustader med Palmolja-Nej tack !
Logga in eller Registrera för att kommentera.